Wie is Paul

 

Na de studie Klassiek Slagwerk aan het Brabants Conservatorium speelde ik met marimba duo Per Due, slagwerkgroep Attacca en bij verschillende amateur orkesten en professionele orkesten.

Ik heb 13 jaar gewerkt als activiteitenbegeleider muziek bij Lunetzorg, een instelling voor mensen met een verstandelijke handicap en ben instructeur geweest van tal van slagwerkgroepen en sambagroepen. Daarnaast ben ik 14 jaar verbonden geweest aan muziekschool Pulz te Hilvarenbeek.

 

Op dit moment ben ik leider bij o.a. Rommel, Djembé en Batucada workshops voor bedrijven en scholen. Ik ben ook freelance betrokken bij verschillende projecten en concerten, zowel op amateur als op professioneel niveau.

 

Ik geef slagwerkles in mijn eigen drumstudio in Eersel en bij het Cultuurschool Hilvarenbeek in de gemeente Hilvarenbeek.

 

Met Arno Huibers speel ik vanaf 2001 in verschillende theaterprogramma’s.

Vanaf 2008 ben ik betrokken bij de workshop- en theatergroep de Vuilnismannen samen met Pim van Ham en Wouter Helmig.

 

In 2003, 2004, 2007, 2013, 2015 en 2023 heb ik mee gewerkt aan het project Droomkracht onder bezielende leiding van Arno Huibers. Hierbij wordt met een groep kunstenaars gewerkt met Roemeense straatkinderen in het bergdorpje Valleé Screzii.Bovendien ben ik te zien in verschillende theaterproducties:

  • Vanaf januari 2012 “Beats van de Straat” met de Vuilnismannen.
  • Vanaf augustus 2013 de clownsvoorstelling “Clowns Kado” met Arno Huibers
  • Vanaf januari 2016 “Trash” met de Vuilnismannen
  • vanaf september 2018 "Tomaatje op je Neus" met Arno Huibers
  • Vanaf september 2021 “Beats!” met de Vuilnismannen.
  • De voorstellingen de Mensenslurper, het Maskermannetje, Dromen van de Clown, Droomkracht 10, Konsjerto, de Verkleedkoffer met Arno Huibers en theater-straat-orkest Orchestre Infernal zijn na een aantal succesvolle jaren gestopt.